• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Plasticor Infra

Welkom bij Plasticor Infra.

Plasticor Infra is een handelsnaam van Plasticor NV.

Wij zijn een familiale groep die actief is in de bouwindustrie sinds 1946. Terwijl de focus van onze activiteiten in België is verankerd, zijn wij eveneens actief in heel Europa via onze dochterondernemingen in Frankrijk, Polen en Tsjechië.

Sinds 2006 zijn wij ook actief in signalisatie, industriële veiligheid, straatmeubilair en overkappingen.

Binnen onze groep hebben wij een zeer brede klantenportefeuille waarbij Plasticor Infra zich vooral toespits op aannemers, wegenbouwers en bouwondernemingen. 

Onze ervaring leert ons dat meer en meer van onze klanten op zoek zijn naar betrouwbare e-commerce kanalen die zo goed mogelijk een antwoord bieden aan hun specifieke noden.

Plasticor Infra biedt een e-commerce kanaal dat zich richt tot de bouwsector. Via de webshop bieden wij een steeds groeiend aantal producten voor signalisatie, veiligheid en de inrichting van openbare ruimten aan voorwaarden die enkel voor deze sector van toepassing zijn.

Plasticor Infra biedt ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig offertes of technische documentatie aan te vragen of om samen met u te zoeken naar een oplossing voor een specifiek probleem. Wij maken ook graag prijs voor u op voor de openbare aanbestedingen waarop u heeft ingeschreven.

Doordat wij binnen onze groep zowel producent als groothandel-distributeur zijn, kunnen wij de meeste producten rechtstreeks en snel uit voorraad leveren.

Plasticor Infra streeft ernaar om al zijn klanten eenvoudig toegang te geven tot onze producten tegen de beste voorwaarden.

Wij staan uiteraard altijd voor u klaar voor specifieke vragen en/of oplossingen. Uw suggesties voor de uitbreiding van ons gamma zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Wij beschikken over een team van mensen die te allen tijde bereikbaar zijn voor een meer persoonlijk contact.

U kunt ons steeds bereiken via [email protected] of telefonisch op +32 (0)3 633 87 40